Generációk óta

Fejes Gábor vagyok, harmadik generációs asztalos.

Dédnagyapám Krausz József arany fokozatú asztalos mester volt, 1884-ben Orosházán született, nagyapám Krasznai Tibor mérnök tanár 1923-ban Budapesten született, faipari iskolát végzett és műszaki rajzot tanított a Műszaki egyetemen.

Gyermekkorom óta minden érdekelt, ami összecsavarozható, ragasztható, finom, pontos kézügyességet igényelt. Nagyon hamar rájöttem, hogy felmenőimhez hasonlóan szeretek rajzolni és ügyesen használom, dédnagyapám, nagyapám és édesapám, kéziszerszámait.

Dédnagyapám ahhoz, hogy az asztalosi tevékenységet profiként is megtanulja, tanulmányait Párizsban, Berlinben folytatta a Budapesti faipari iskola elvégzése után.

Asztalos műhelyét a VIII. kerületben a Hunyadi utca 54 szám alatt az 1920 években nyitotta meg.

Munkái Nyugat-Európa több nagy városában is kiállításra kerültek, amelyek már névjegyévé váltak és művészetnek számítottak a maga műfajában.

Fejes Gábor bútorasztalosMagomról egy pár szót: több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem, munkámat szeretem pontosan a megrendelő elképzeléseit és igényeit szem előtt tartva végezni.

A helyszíni felmérés Budapesten és vonzáskörzetében díjmentes, az asztalos munkát a részletes árajánlat elfogadása és anyagelőleg kiegyenlítése után kezdem meg, melynek elvégzése az előre rögzített határidőre történik.

Tevékenységi kör:
nappali -, háló -, gyerek -, előszoba -, fürdőszoba -, konyha -, irodai és rendelői bútorok készítése, beépített szekrények, térelválasztó bútorok, tolóajtók.

Ezen felül, amit kínálok:

  • munkavégzés határidőre,
  • egyeztetési rajz, amit nem számítógépen, hanem saját magam rajzolok meg.

Kérem, tekintse meg referenciáimat, és hogy ha elnyertem bizalmát, akkor hívjon vagy írjon.

Köszönöm, hogy megnézte honlapomat!

Fejes Gábor G&R Bútor Kft.

Kérdése van? Vegye fel velem a kapcsolatot!